Hoe werkt deze Opreis.net Links top 100
Als JIJ een site hebt die over vakantie gaat, of toeristische informatie bevat, dan kun jij je site aanmelden voor deze top 100.
Je krijgt dan direct een LINK (url) op het beeldscherm te zien, die je ook per ommegaande per e-mail wordt toegezonden. Die LINK kun je OPVALLEND op een of op meerdere plaatsen op je eigen site publiceren. Die LINK verwijst naar deze OPREIS.NET LINKS TOP100.
WIJ meten hoeveel bezoekers je HIER NAAR TOE linkt, en wij meten hoeveel bezoekers WIJ naar JOU laten klikken.
En op basis van het aantal bezoekers dat bij jou vandaan komt wordt deze TOP100 samengesteld. Dus eigenlijk is deze TOP100 een top 100 van drukstbezochte vakantie-sites.

Wanneer komt je site in de lijst?
Je gaat de LINK vermelden die je krijgt als je je hebt aangemeld. Zodra daar 1x op wordt geklikt sta je in de lijst. De lijst wordt regelmatig "gereset", en ook dan wordt je weer opgenomen zodra er 1x op de link is geklikt.

Updates van de lijst
Eenmaal per week worden alle kliks gereset, weer op NUL gezet. Dus elke week is er een nieuwe hit-lijst. En elk halfuur worden de kliks opnieuw op een rijtje gezet.

Banners
De LINK die je vermeld op je site kun je ondersteunen met een banner. Klik in het menu links op BANNERS en zoek daar een banner uit in het formaat dat je kunt gebruiken. Of maak er zelf een. (Stuur de leuke ook naar ons!)

En je EIGEN banner
Bij je aanmelding kun je (dus niet verplicht!) de 'url' van een eigen banner opgeven. Die moet je hebben opgeslagen bij je eigen provider, en die moet van het formaat 234x60 pixels zijn. Komt je link bovenaan in de top100 (in de top10), dan wordt ook nog je eigen banner daarbij getoond!

Aanmelden
Meld je site aan: Klik hier om je aan te melden

Wat NIET mag...
Je mag bezoekers van je eigen site NIET lastig gaan vallen met een extra venster waarin de top 100 LINK automatisch wordt geopend. Dit is een zeer irritante gewoonte bij veel (vooral) MP3 sites. Dat is NIET ons streven!